Đề thi thử vào lớp 10 môn Tiếng Anh năm 2020

Với Đề thi thử vào lớp 10 môn Tiếng Anh năm 2020, các em không chỉ có dịp ôn tập lại những kiến thức về từ vựng, ngữ pháp mà còn được luyện tập trực tiếp với các dạng bài tập thường được xuất hiện trong đề thi vào 10 môn Tiếng Anh, qua đó giúp các em chuẩn bị tốt cả về kiến thức, kĩ năng và tâm lí tự tin cho kì thi.

Nội dung bài viết:
I. Đề số 1
  * Phần đề thi
  * Đáp án
II. Đề số 2
  * Phần đề thi
  * Đáp án
III. Đề số 3
  * Phần đề thi
  * Đáp án

de thi thu vao lop 10 mon tieng anh nam 2020

Đề thi thử vào lớp 10 môn Tiếng Anh năm 2020
 

1. Đề thi thử vào lớp 10 môn Tiếng Anh năm 2020, mẫu số 1:


* Đề thi

I. MULTIPLE CHOICE: (8 points)

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 1: A. installed B. wandered C. conserved D. noticed
Question 2: A. separate B. battery C. evidence D. regular
Question 3: A. orchid B. achieve C. mechanic D. headach

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions. 

Question 4: A. ancient B. forecast C. replace D. sewage
Question 5: A. acquaintance B. dynamite C. thunderstorm D. nominate 

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions. 

Question 6: The news on the radio confirm that a serious storm is approaching the city.
A B C D

Question 7: Our efforts on protecting man-made wonders aren't full appreciated.
A B C D 

Question 8: In spite of his dropped out of Harvard, Bill Gates managed to found Microsoft with his childhood friend.
A B C D 

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions. 

Question 9: A trip to National Gallery has been_____until next Friday.
A. put off
B. looked into
C. turned up
D. found out 

Question 10: They live in a house_______ roof is full of holes.
A. which
B. where
C. whose
D. who 

Question 11: The train got to the station while we_______ on the platform.
A. has waited
B. were waiting
C. are waiting
D. waited 

Question 12: She looked at her watch to remind him_______ the time.
A. with
B. to
C. at
D. of 

Question 13: He could speak_________ English, so we were able to communicate with him.
A. little
B. a little
C. few
D. a few

Question 14: Jacqui was pleasantly surprised__________ a B for history.
A. to get
B. for getting
C. if she gets
D. getting 

Question 15: _______ease traffic congestion, it is necessary to promote the development of public transportation.
A. Because of
B. Despite
C. In order to
D. Since 

Question 16: You don't know where Jack is,____?
A. don't you
B. do you
C. is he
D. doesn't he 

Question 17: I wish I_______ foot on every corner of Vietnam when I reach 40.
A. can set
B. could set
C. set
D. will set 

Question 18: I was impressed by the_______ of dishes on offer.
A. vary
B. various
C. variously
D. variety 

Question 19: Only good team work will_________ us to get the job done on time.
A. give
B. enable
C. advise
D. make 

Question 20: All areas of_______ country will have
A. the some
B. the/ any
C. a/ some
D. a/ any 

Question 21: Most underdeveloped countries are in_______ of medical assistance.
A. shortage
B. lack
C. capable
D. need 

Question 22: When you get______ when speaking, take two deep breaths before you say something.
A. pleased
B. unwilling
C . annoyed
D. nervous 

Question 23: All of my teachers and friends are asking me continually what careers I am interested in and I'm struggling to________ a decision.
A. make
B. do
C. take
D. produce 

Question 24: If you put those sweets in your cola, the bottle ______explode.
A. must
B. ought
C. might
D. should 

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions. 

Question 25: They turned down my application because I didn't know German.
A. offered
B. rejected
C. accepted
D. agreed

Question 26: If you book tickets early, you can get a discount 
A. award
B. bonus
C. change
D. deduction 

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions. 

Question 27: My father doesn't like politics. He doesn't pay attention to political problems and current events.
A. care
B. understand
C. ignore
D. consider 

Question 28: One way to protect our environment from pollution is to reduce wasteful consumption.
A. costly
B. excessive
C. safe
D. economical

Mark the letter A, B, C or D to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges. 

Question 29: "I don't have any plans for tonight."
A. Why not going to the cinema with me?
B. Let's go to the cinema, shall we?
C. I suggest to go to the cinema.
D. What if going to the cinema? 

Question 30: - "Well, I think volunteering will bring some useful experience for our future job". ________"
A. That's also what I think.
B. I'm sorry, but I have to agree.
C. I don't think so, either.
D. That's unbelievable.

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks.

People often call English the international language of business, and it is increasingly true as international trade expands every year, bringing new countries into contact. Many of the best MBA programs are (31)_ _in English, so speaking it well can put you in a position to get the best training and credentials. Most multinational companies (32) a certain degree of English proficiency from potential employees, so in order to get a position with a top company, more and more people are learning English.

If your ambitions lie in science or medicine, you can't neglect English either. Much of the (33)
terminology is based on English words. If you want to learn about the latest developments and discoveries from (34) the world, you'll read about them in journals and research reports published in English, no matter (35)
the scientists who wrote them are from China or Norway. And, of course, with good conversational English, you'll be able to network and make important contacts at conferences and seminars.

Question 31: A. teachB. teaching C. taught D. teacher 
Question 32: A. require B. insistC. ask D. compare 
Question 33: A. technique B. technician C. technology D. technical 
Question 34: A. about B. in C. around 
Question 35: A. how B. whether C. what D. when 

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the questions.

Have you ever had a dream about travelling to another planet in our solar system? If you have, there is an actual programme that is happening right now, and it hopes to send people to Mars in 2023. Known as the Mars One Mission, it will send a crew of four people on a one-way mission to colonize Mars. Those chosen people will have to be ready to say good-bye to the earth forever, as there will not be a return trip.

For the people chosen, they will have to learn to do many different things. First of all, they will be living the rest of their lives with just a handful of other people, so they all must have personalities that allow them to get along. Second, the living quarters that they will have won't be very spacious, so they will have to deal with that condition as well. If they feel homesick, they will only be able to communicate with people back on the earth via e-mail and videos and audio sent back and forth. However, there won't be any real-time communication. Even at the speed of light, communication between the earth and Mars takes about 20 minutes.

Whether the Mars One Mission will actually happen is the big question that a lot of people are asking. There is an enormous skepticism in the science community, and Wired magazine gave the mission a miserable score of two out of ten on its probability scale. However, for those who dream to go to Mars, at least they can say there is a possibility that it could happen.

Question 36: Who might like to go on this mission?
A. People with angry personalities
B. People who don't like to communicate
C. People who get along with others
D. People who get homesick easily 

Question 37: What will NOT be spacious?
A. The mission
B. The living quarters
C. The spaceship
D. The magazines 

Question 38: How long will it take for a message to come back from Mars?
A. Almost immediately
B. About an hour
C. Around 20 minutes
D. Only a few seconds 

Question 39: Which of the following is considered miserable?
A. A personality of people taking part in the programme
B. A mission of astronauts to the ISS
C. A crew on board of the Mars One Mission
D. A score of the programme on the probability scale

Question 40: What will NOT happen to the people who go on the Mars One Mission?
A. They will live in quarters that don't have a lot of space inside
B. They will return to the earth
C. They will communicate with people on the earth
D. They will have to live with other people

II. WRITING: (2 points) 

Finish the second sentence so that it has a similar meaning to the first one beginning with the given words.

Question 41: His father is the most capable man in the office.
→ No other .. 

Question 42: People believe that many more people will die of skin cancer in the next 10 years.
→ Many more people ........... 

Question 43: I'm interested in the news about ancient towns.
→ I find ..... 

Question 44: The comedy was so terrific that we wanted to see it again.
→ It....... 

Question 45: "Whom will you go to see Avengers: Endgame with next week, Julie?", Jack said.
→ Jack asked .......... 

Combine two sentences into a new one using the given words in brackets. Do not change the given words in any ways. 

Question 46: Emily has to work part-time on Saturday. She can't accompany her best friend to the contest. (IF)
→............

Question 47: The wages were low. They decided to take the job. (DESPITE)
→............

Question 48: My father is visiting Japan. He has never visited Japan before. (FIRST)
→............

Question 49: A visit to the ISS will be a life-changing experience. You'll never forget this experience. (WHICH)
→............ 

Question 50: Ted has won a medal. Tony has won a medal, too. (BOTH)
→............


* Đáp án:

de thi thu mon tieng anh vao 10 nam 2020
 

2. Đề thi thử vào lớp 10 môn Tiếng Anh năm 2020, mẫu số 2:


* Đề thi

I. Choose the word/ phrase (A, B, C or D that best fits the space in each sentence. (2.5 pts)

Question 1. Disneyland __________ its 60th birthday on Saturday 18 July, 2015.
A. celebrated
B. congratulated
C. complicated
D. complimented

Question 2. __________ the 3rd day of the Lunar New Year, pupils often pay their teachers a visit.
A. To
B. On
C. In
D. At

Question 3. Our little son was sleepy when we were walking to the park; __________, we went home
early.
A. therefore
B. however
C. moreover
D. although

Question 4. People __________ do not love nature may not love anything else in life.
A. whom
B. whose
C. which
D. who

Question 5. - Speaker 1: “Excuse me. Do you mind if I sit here?” - Speaker 2: “__________”
A. You’re right.
B. Not at all! Go ahead,
C. Sure, thanks.
D. Really? Good!

Question 6. The small bamboo forest __________ the entrance to the village makes it picturesque.
A. at
B. in
C. on
D. to

Question 7. About 70% of the earth’s __________ is covered with water.
A. world
B. atmosphere
C. ocean
D. surface

Question 8. The teacher __________ Van if she had ever tried calling a helpline.
A. said
B. advised
C. asked
D. suggested

Question 9.
- Speaker 1: “__________”
- Speaker2 : “Sơn Đoòng is a new tourist destination.”
A. Let’s eat out this evening!
B. We need a holiday, dear!
C. I miss my relatives in Huế!
D. I’d like to cook something special for the trip.

Question 10. I chose to buy the house in District 9 __________ avoid noise and pollution.
A. so that
B. in order that
C. so as to
D. in order not

II. Choose the underlined word or phrase (A, B, C or D) that needs correcting. (0,5 pt)

Question 11. One of the great pleasures of to travel to another country is eating different dishes
A. pleasures
B. to travel
C. is
D. different

Question 12. The drought that caused by El Nino weather patterns is hitting Thailand and Cambodia.
A. The drought
B. that caused
C. weather patterns
D. is hitting

III. Read the following letter. Decide if the statements from 13 to 16 are True or False, and choose the correct answers (A, B, C or D) for the question 17 art 18.

Dear Daddy,

I am writing this to tell you how much you are missed and loved, especially on such a specialday as today. I will always remember that day - my graduation day. You were standing there with tears in your eyes while I was walking towards the stage to get my diploma, a moment in time that would last forever. You are such a devoted father who has always taken very good care of the family and me. I now live independently, Dad, and I’ve experienced the difficulties of being an adult, and I am going to have my own children with all the burden of being a parent. I understand and love you more. After all, I will always be your little naughty son! Happy Father’s Day.

Question 13. This is a letter written by a man to his father.
Question 14. The father cried when his son was on his way to the stage.
Question 15. The letter is sent from a son to his father on the son’s graduation day.
Question 16. The writer of this letter has no difficulty living an adult’s life.
Question 17. What is the letter mainly about?
A. The writer’s study at university
B. The writer’s childhood memory
C. The writer’s thankfulness to the father
D. The writer’s marriage life

Question 18. Which of the following can be inferred from the letter?
A. The father is quite irresponsible.
B. The writer is in disagreement with the father
C. The writer has a lot of experience in work.
D. The writer very much respects the father.

IV. Choose the word (A, B, C or D) that best fits the blank space in the following passage. (l,5pts)

Britain will soon ban smoking in cars with children. Britain’s government wants (19)__________ the harm cigarette smoke does to children. New laws will cut the chances of children passive smoking. This is when someone breathes in the (20) __________ from other people’s cigarettes. Many studies say passive smoking can almost be as (21) __________ as actually smoking a cigarette. The British government says that it has looked at research pointing out that children who sit in smoke-filled cars have (22) __________ problems. It is particularly  bad in cars because there is so little space, so the car fills with smoke very quickly. (23) __________ agrees with the new law. Some lawmakers argue that it takes away the freedom for people to smoke in their own car. However, Britain’s health minister states that the health of children is more (24) __________ than the freedom to smoke.

Question 19.
A. reduce
B. to reducing
C. to reduce
D. reducing

Question 20.
A. gas
B. tobacco
C. smell
D. smoke

Question 21.
A. harmful
B. heavy
C. careless
D. tired

Question 22.
A. traffic
B. housing
C. health
D. economic

Question 23.
A. Everyone
B. No one
C. Not everyone
D. Every lawmaker

Question 24.
A. important
B. useful
C. serious
D. interesting

V. Use the correct form of the word given in each sentence (1.0 pt)
Question 25. The local government has plans to __________ this city [modem]
Question 26. That exchange student can speak English and Spanish __________. [fluent]
Question 27. Nowadays, Vietnamese women still wear ao dai, especially on a special __________. [occasional]
Question 28. Some styles of jeans in the 1960s were __________ jeans, painted jeans and so on.[embroider]
Question 29. Too much on the parent spoils a child [depend]
Question 30. Despite the benefits of the Internet, the users sometimes suffer __________ risks [variety]

VI. Rearrange the groups of words in a correct order to make complete sentences (0.5pt)
Question 31. considerable progress/ our parents were/ all of us had made/ happy to hear/./
Question 32. and friendly environment/ to practise your English/ offers you a good/ the Academy of Language/./

VII. Rewrite each of the following sentences in another way so that it means almost the same as the sentence printed before it, (2.0pts)
Question 33. What a pity! We cannot try all the special food of the village.
→ We wish we _______________________________________________
Question 34. T want to send my son to a university in the UK’, she said.
→ She said that _______________________________________________
Question 35. You will pass this entrance examination with enough hard work.
→ If you don’t work _______________________________________________
Question 36. The Prime Minister will open three more new schools in the town next autumn.
→ Three more new schools will _______________________________________________


* Đáp án:

I

1. A

2. B

3. A

4. D

5. B

6. A

7. D

8. C

9. B

10. C

II

11. B

12. B


III

13. True

14. True

15. False

16. False

17. C

18. D

IV

19. C

20. D

21. A

22. C

23. C

24. A

V

25. modernize/ modernize
26. fluently
27. occasion
28. embroidered
29. dependence
30. various

VI
31. Our parents were happy to hear all of us had made considerable progress.
32. The Academy of Language offers you a good and friendly environment to practise your English.

VII
33. We wish we could try all the special food of the village.
34. She said that she wanted to send her son to a university in the UK.
35. If you don’t work hard enough, you won’t pass this entrance examination.
- If you don’t work hard enough, you will fail this entrance examination.
36. Three more new schools will be opened in the town next autumn by The Prime Minister.
- Three more new schools will be opened in the town by The Prime Minister next autumn.


3. Đề thi thử vào lớp 10 môn Tiếng Anh năm 2020, mẫu số 3:

* Đề thi

I. Choose the underlined part that is pronounced different from others. (1pt)
Question 1. A. invit   B. attended  C. celebrated  D. splayed
Question 2. A. house  B. harm  C. hour  D. husband
Question 3. A. cartoon  B. carry  C. face  D. collect
Question 4. A. motion  B. question  C. mention  D. fiction
Question 5. A. mean  B. ready  C. head  D. weather

II. Choose the best answer. (2pt)
Question 1. You and I went there together,.............?
A. didn't you        B. didn't I     C. didn't we      D. did we

Question 2. John isn't going to go, and Peter isn't.............
A. too       B. either      C. also    D. as well

Question 3. We wish you............here with us now.
A. be       B. were        C. are       D. would be

Question 4. I was born.............. 1987.
A. on       B. in      C. of       D. at

Question 5. If he .........soon, he will miss the train.
A. doesn't come        B. isn't coming        C. didn't come       D. won't come

Question 6. We are too late. The plane............. off ten minutes ago.
A. took    B. has taken     C. had taken   D. was taken

Question 7. John didn't do his homework, ......................?
A. didn't he     B. did John      C. didn't John     D. did he

Question 8. Lam passed the test successfully.....................he worked very hard.
A. though      B. so      C. If    D. because

Question 9. If you explained it to him more slowly, he .................... it.
A. understands     B. would understand      C. understood     D. will understand.

Question 10. People are now interested in saving money and.......................... resources.
A. natural       B. naturalize        C. nature     D. naturally

III. Supply the correct verb form. (2pt)
Question 1. They (1 move)............................. three times since they got married.
Question 2. We (visit).............................. Ha Long Bay next week.
Question 3. If the weather is fine, we (3 go) .......................... camping next Sunday.
Question 4. I wish I (4 can)......................... go out for dinner with you now.
Question 5. While I (5 stand)......................... in front of the school gate, I (6 see) ............. ..... Nam.
Question 6. Mrs Thanh suggests (7 take)......................... showers to save water.
Question 7. At 6. 30 last night, when I (8 have) ...........................dinner, my friend phoned me.

IV: Read the passage and circle the best answer A, B, C, D to complete the passage. (1pt)

David Evans is a farmer. He does farming on his own land in Wales. The farm has belonged to his family for generations. David (1)........... sheep on his land. He does not employ (2) .........fulltime workers. His sons helps him when they are not (3) ............school. The guests from the city enjoy their quiet holidays in the clean country (4) .......... and they come to visit their farm. However, it's a lonely life for the Evans family when the guests have gone. The questions is that if his children want to (5)............. the farm when Mr. Evans give up working.

Question 1. A. feeds      B. grows     C. raises     D. leads
Question 2. A. some      B. more     C. much      D. any
Question 3. A. in        B. for      C. at        D. on
Question 4. A. wind      B. sight      C. life         D. air
Question 5. A. take off     B. take over    C. take after      D. take care

V. Read the passage then anwer the questions. (1pt)

Millions of pound worth of damage has been caused by a storm which passed across the north of England last night. The River Ribble burst its banks after heavy rain.

People were rescued from the floods by the firemen, who received numerous calls for help. Wind speeds reached ninety miles an hour in some places. Roads were blocked by fallen trees and electricity lines were brought down, leaving thousands of homes wihthout electricity. "Everything possible is being done to get the situation back to normal," a spokesman said.

Question 1. What has been caused by a storm which passed across the north of England?
................................................................................................

Question 2. When did the storm happen?
................................................................................................

Question 3. What happened to the River Ribble?
................................................................................................

Question 4. Who rescued many people from the floods?
...............................................................................................

Question 5. Did wind peeds reach 90 miles an hour in some places?
...................................................................................................

VII. Rewrite the following sentences so that they are nearest meaning to the sentence printed before. (2p)

Question 1. It takes Hoa 2 hours to do her homework every day.
Hoa spends.............................................................................................................

Question 2. We were late for school because of the heavy rain.
Because it....................................................................................

Question 3. I started living here two years ago.
I have ............................................................

Question 4. People speak English as the first language in Australia.
English ...........................................................

Question 5. I'm sorry I don't know the way to your house.
I wish....................................................................................................................

Question 6. She doesn't work hard, so she doesn't get good marks.
If ......................................................................

Question 7. "I'm working in a restaurant" she said
She said........................................................................................

Question 8. The girl was injured in the accident. She is now in the hospital.
The girl.......................................................................................


* Đáp án 

I

1. D

2. C

3. C

4. B

5. A

II

1. C

2. B

3. B

4. B

5. A

6. A

7. D

8. D

9. B

10. A

III

Question 1: have moved 
Question 2: are visitin
Question 3: will go
Question 4: could
Question 5: was standing
Question 6: saw
Question 7: taking         
Question 8: was having

IV

1. C

2. D

3. C

4. D

5. C

V

Question 1: Millions of pound worth of damage has been caused by the storm. (which pass across the north of England.)
Question 2: It happened last night.
Question 3: The River Ribble/ It burst its banks. (after heavy rain)
Question 4: The firemen did./ The firemen rescued many people from the flood.
Question 5: Yes, it did        

VI

1. B

2. C

3. D

4. D

5. C

VII

Question 1: Hoa spends 2 hours doing her home work everyday
Question 2: Because it rained heavily, we were late for school.
Question 3: I have lived here for two years.
Question 4: English is spoken as the first language in Australia.
Question 5: I wish I knew the way to your house.
Question 6: If she worked hard, she would get good marks.
Question 7: She said she was working in a restaurant.
Question 8: The girl who is now in the hospital was injured in the accident.  

https://thuthuat.taimienphi.vn/de-thi-thu-vao-lop-10-mon-tieng-anh-nam-2020-57990n.aspx
Trên đây là bộ 3 Đề thi thử vào lớp 10 môn Tiếng Anh năm 2020 mới nhất, để chinh phục thành công kì thi vào 10 năm 2020 sắp tới, các em cần củng cố thêm kiến thức cũng như rèn luyện kĩ năng làm bài cho môn Toán và Ngữ văn qua Đề thi thử vào lớp 10 môn Toán năm 2020 Đề thi thử vào lớp 10 môn Tiếng Anh năm 2020 mà chúng tôi đã tuyển chọn và đăng tải trên Thuthuat.Taimienphi.vn. Bên cạnh đó, các em cũng có thể cập nhật Lịch thi vào 10 năm 2020 tại Hà Nội và TPHCM để chủ động trong việc ôn tập.

Tác giả: Trấn thành     (4.0★- 3 đánh giá)  ĐG của bạn?

  

Bài viết liên quan

Học trực tuyến môn Tiếng Anh lớp 10 ngày 17/4/2020, Unit 8
Đề thi thử THPT Quốc gia môn Tiếng Anh năm 2020
Đề thi thử THPT Quốc gia môn Toán năm 2020
Tổng hợp đề thi thử THPT 2020 môn Văn
Lịch thi vào lớp 10 năm 2019
Từ khoá liên quan:

De thi thu vao lop 10 mon Tieng Anh nam 2020

, de thi vao 10, de thi thu vao 10 mon tieng anh co dap an,

SOFT LIÊN QUAN
  • Đề thi thử vào lớp 10 môn Tiếng Anh năm 2019

    Bài kiểm tra môn Tiếng Anh vào lớp 10

    Tiếng Anh là môn thi quan trọng trong của kì thi vào 10, bởi vậy việc làm quen với. Đề thi thử vào 10 môn tiếng Anh 2019 chính là cơ hội để các bạn học sinh có thể "cọ sát" với các dạng đề thi. Không chỉ củng cố kiến thức, rèn luyện kĩ năng làm bài mà đề thi thử môn Tiếng Anh còn giúp đánh giá trình độ năng lực, kiểm tra vốn kiến thức hiện tại để người học có thể tự đề ra lộ trình ôn luyện sao cho hiệu quả nhất.

Tin Mới

  • Mẫu kịch bản họp lớp kỷ niệm 20, 30 năm ra trường

    Nhiều giáo viên, học sinh đều nhận thấy rằng các cuộc họp lớp có tác dụng giải quyết vấn đề, cải thiện tình trạng học tập và gắn kết tình cảm của các em học sinh. Là cán bộ lớp, người đề xướng buổi họp lớp, để buổi họp

  • Hadoop là gì?

    Hadoop là gì? Các thành phần, hệ sinh thái và cấu trúc Hadoop như thế nào? Bạn đọc cùng tham khảo tiếp bài viết dưới đây của Taimienphi.vn để tìm hiểu chi tiết nhé.

  • Sự khác nhau giữa JSON và XML

    XML (Extensible Markup Language) và JSON (JavaScript Object Notation) là 2 định dạng trao đổi dữ liệu phổ biến nhất hiện nay. So sánh JSON và XML, sự khác nhau giữa JSON và XML là gì? Cùng theo dõi bài viết dưới đây để tìm hiểu nhé.

  • Cách sử dụng Aegisub

    Cài đặt và sử dụng Aegisub giúp người dùng tạo phụ đề cho phim hoàn toàn miễn phí. Hơn nữa, đây còn là công cụ quản lý phụ đề tự động, cho phép bạn lên kế hoạch công việc và tiến hành các thao tác tự động mà không cần phải can thiệp vào.


 Mùa hè tới rồi muốn so sánh giá tìm điều hòa giá rẻ nhất thị trường hãy dùng TopGia để so sanh gia có nhiều mẫu dieu hoa để so sanh sanh, xem dieu hoagiá rẻ để so sánh giá